Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem o czym mówisz bo chodzę jeszcze do szkoły. Plecy bolą mnie tak bardzo że nie mogę usiedzieć na miejscu. Jak chce się uczyć to wtedy bobo najbardziej sie rusza i poprostu nie moge sie skupić...Teraz mogłabym mieć częściej wizyty w końcu będzie +30 tydzień i też stresy ze studiami teraz... Samemu uczyć się źle, za długo człowiek nie usiedzi na miejscu, najlepiej leżeć, a i brzuch zaczyna się delikatnie napinać.
Zawsze jak są fajne promocje to ja jestem bez kasy[emoji35] no trudno. Musze czekać na wypłatę. A do kiedy ta promocja jest?Dzwoniłam do Rossman żeby się upewnić jak z tą promocja, jak ktoś ma kartę rossne to jest 2+2 gratis ( nie muszą być takie same)
A pampersy -20% i jeszcze rabat rossne, czyli w moim przypadku 30% rabaty.
Jutro z samego rana muszę atakować![]()

Wiem o czym mówisz bo chodzę jeszcze do szkoły. Plecy bolą mnie tak bardzo że nie mogę usiedzieć na miejscu. Jak chce się uczyć to wtedy bobo najbardziej sie rusza i poprostu nie moge sie skupić...
![]()
Tez mam 30% wiec chyba i ja sie skusze na pieluchyDzwoniłam do Rossman żeby się upewnić jak z tą promocja, jak ktoś ma kartę rossne to jest 2+2 gratis ( nie muszą być takie same)
A pampersy -20% i jeszcze rabat rossne, czyli w moim przypadku 30% rabaty.
Jutro z samego rana muszę atakować![]()
A ja nie polecam ani wody utlenionej ani soli do plukania gardla. Jedno wysusza, a drugie podraznia. Wg mojej lekarki najlepiej plukac szalwia.[emoji6]Plukanie woda i sola lub woda i woda utleniona :*
![]()