Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak, teraz to już ich problem. Ale nie płaciłaś jeszcze za ten zastrzyk?I tak juz nie wezme zastrzyku... poczekam do konca pracy apteki dzisiaj. I poczekam na sms. Pani chciala zebym odebrala bo oni nie moga tego zwrocic a zapewniala ze lek bedzie w 24 h... no to niech sie teraz martwi bo dla mnie jest za pozno.
![]()
Dziewczyny zastanawialam się ostatnio nad kremem z filtrem uv od pierwszych dni zycia . Polecacie cos ? Chcialabym cos lekkiego jak mleczko nie jak krem po którym dziecko będzie cale biale [emoji16][emoji39][emoji39][emoji38]
Na szczescie nieNo tak, teraz to już ich problem. Ale nie płaciłaś jeszcze za ten zastrzyk?
![]()
Ja kupie ziajke. Wiadomo ze nie bede malej wystawiala na slonce ale wole ja zabezpieczyc bo gdzies jakis promienie ja dosiegna.Dziewczyny zastanawialam się ostatnio nad kremem z filtrem uv od pierwszych dni zycia . Polecacie cos ? Chcialabym cos lekkiego jak mleczko nie jak krem po którym dziecko będzie cale biale [emoji16][emoji39][emoji39][emoji38]
ja kupiłam babydreamDziewczyny zastanawialam się ostatnio nad kremem z filtrem uv od pierwszych dni zycia . Polecacie cos ? Chcialabym cos lekkiego jak mleczko nie jak krem po którym dziecko będzie cale biale [emoji16][emoji39][emoji39][emoji38]