Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tak, teraz to już ich problem. Ale nie płaciłaś jeszcze za ten zastrzyk?I tak juz nie wezme zastrzyku... poczekam do konca pracy apteki dzisiaj. I poczekam na sms. Pani chciala zebym odebrala bo oni nie moga tego zwrocic a zapewniala ze lek bedzie w 24 h... no to niech sie teraz martwi bo dla mnie jest za pozno.
![]()
Dziewczyny zastanawialam się ostatnio nad kremem z filtrem uv od pierwszych dni zycia . Polecacie cos ? Chcialabym cos lekkiego jak mleczko nie jak krem po którym dziecko będzie cale biale [emoji16][emoji39][emoji39][emoji38]
Na szczescie nieNo tak, teraz to już ich problem. Ale nie płaciłaś jeszcze za ten zastrzyk?
![]()
Ja kupie ziajke. Wiadomo ze nie bede malej wystawiala na slonce ale wole ja zabezpieczyc bo gdzies jakis promienie ja dosiegna.Dziewczyny zastanawialam się ostatnio nad kremem z filtrem uv od pierwszych dni zycia . Polecacie cos ? Chcialabym cos lekkiego jak mleczko nie jak krem po którym dziecko będzie cale biale [emoji16][emoji39][emoji39][emoji38]
ja kupiłam babydreamDziewczyny zastanawialam się ostatnio nad kremem z filtrem uv od pierwszych dni zycia . Polecacie cos ? Chcialabym cos lekkiego jak mleczko nie jak krem po którym dziecko będzie cale biale [emoji16][emoji39][emoji39][emoji38]