Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie 62. Boże kiedy to zlecialo! A gdzie czujesz kopniaki? Ja czuję je już powyżej pępka wiec może moja juz się przekręcila? Zobacze w czwartek na wizycie. Ciekawa jestem też ile waży.70 dni do [emoji85]
A czy Wasze Maluszki już się obróciły? Naszej niestety się nie spieszy, na ostatnim usg (tydzień temu) głowa w gorze i ciagle czuje kopniaki w tym samym kierunku, wiec chyba bez zmian, chociaż teraz czytam że ma jeszcze dużo czasu...
![]()
![]()
![]()

Spokojnie nie ma co sie martwic na zapas.Daj znac co ci powiedzial gin.Ja jestem ciekawa co bedzie u mnie.Dziewczyny potrzebuje tylko podniesienia na duchu jednak jutro się wcisne do lekarza wcześniej, wszystko będzie dobrze prawda? Wystarczy dieta i będzie wszystko ok?
![]()
Będzie dobrze. Głowa do góry!Dziewczyny potrzebuje tylko podniesienia na duchu jednak jutro się wcisne do lekarza wcześniej, wszystko będzie dobrze prawda? Wystarczy dieta i będzie wszystko ok?
![]()
Ja mam wrażenie ze mojej małej juz miejsca brakuje bo czasami tak się wypycha ze spod swetra widać!Natalia trzymam kciuki, nie martw się, zwykle dieta w zupełności wystarczy
Mój maluch ostatnio był główką na dole, ale czy ja wiem, czy już tak zostanie? Jeszcze ma miejsce do obrotow heh
![]()

Tak. Moja juz odwrocona. I czulam ze tak jest bo od pewnego czasu na dole nie czuje zadnych kopniakow za to po bokach i na gorze brzuh skacze jak szalony70 dni do [emoji85]
A czy Wasze Maluszki już się obróciły? Naszej niestety się nie spieszy, na ostatnim usg (tydzień temu) głowa w gorze i ciagle czuje kopniaki w tym samym kierunku, wiec chyba bez zmian, chociaż teraz czytam że ma jeszcze dużo czasu...
![]()
![]()
![]()