Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ooo to o dziwo moja tesciowa zarzadzila urlop w czerwcu jak sie mala urodzi ... nie wiem po co bo oni mi nie sa potrzebni
ale moze to bylo tylko gadanie w euforii 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie tak samo, trzeba liczyć na siebieMoja tesciowa mieszka ok 35 km ode mnie . Ale spodziewać sie jej po porodzie raczej nie bede , tymbardziej że mieszkam tu juz 5 lat a jej nie bylo, ani razu u mnie wiec hyyy czemu miala by przyjechać teraz. :/ tylko że ja wiem że musze sama ogarnąć siebie i dzieci po porodzie , niemam co liczyć na kogokolwiek pomoc . Jak mąż bedzie mógł wziąść wolne to On bedzie z nami pare dni,a jak nie to.....życietrzeba bedzue sobie jakoś poradzić.
A co do zastrzyku z wit.K to ja sie zgodze.
![]()

No to tym bardziej powinnaś się cieszyć że nie będą Ci głowy zawracać [emoji3]Moi są tacy dwulicowi. Nie interesują się przyszłą wnuczką w ogóle. Nie zapytaja o nic. A przy ludziach, to robią z siebie najkochańszych dziadków na świecie, takie popisy walą, Boże....
To mnie w nich denerwuje.
To tak jak bym o.swojej tesciowej.czytałaMoi są tacy dwulicowi. Nie interesują się przyszłą wnuczką w ogóle. Nie zapytaja o nic. A przy ludziach, to robią z siebie najkochańszych dziadków na świecie, takie popisy walą, Boże....
To mnie w nich denerwuje.