reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry Matki Wariatki [emoji6] Was to trzeba czytać na bieżąco bo inaczej można się pogubić
Zając tak- skończyły się Twoje/ nasze przespane nocki [emoji1] wczoraj zagadalam się z dwiema obcymi babkami z wózkami i jak im powiedziałam że zostało mi 7 tyg to ich szybka rada była- to niech się Pani wyśpi na zapas ile może [emoji38][emoji28]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Dzień dobry Matki Wariatki [emoji6] Was to trzeba czytać na bieżąco bo inaczej można się pogubić
Zając tak- skończyły się Twoje/ nasze przespane nocki [emoji1] wczoraj zagadalam się z dwiema obcymi babkami z wózkami i jak im powiedziałam że zostało mi 7 tyg to ich szybka rada była- to niech się Pani wyśpi na zapas ile może [emoji38][emoji28]

16udskjopmtfyunf.png
Madra rada... jak tu sie wyspac na zapas ??? Jak nie mozna ;) do tego jeszcze po 5 obudzil mnie tak potworny skurcz lydki ze stwierdzilam ze bol porodowy nie moze byc gorszy [emoji23] i dretwienie rak... tragizm

p19u9jcg81ehxczt.png

Judzia oooooo tak kąpiel i wino....nie chce nawet myśleć, bo chcica taka przychodzi na te zakazane sprawy.....aaaaaaa

Zając już nic nie pisz o whisky.....matko tak mnie ciągnie do alko ostatnio ze szok [emoji44] pierwszy legalny drink po porodzie będzie jak orgazm [emoji23]

An kciuki zaciśnięte [emoji4]

Dobra wstaje z łóżka bo starsza woła " mamooo jeeeeść" [emoji27]

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Ejjj a ja nadal śpię na brzuchu :D tzn tak prawie- jedna noga podkurczona żeby trochę podnieść ciało :D ale daje radę

Kurde to przez 6 miesięcy ja czułam się jak gowno a teraz mam taki przypływ energii, ze znowu robię wszystko :D boli spojenie ale już się chyba przyzwyczaiłam.
I w ogóle a piątek pogadam z lekarzem czy On też jest z tym abym po majowce zaczęła ostro "ćwiczyć" żeby urodzić. No nie chce mi się aż do czerwca chodZic w ciąży! :) choc wczoraj z usg termin wyszedł na 28 maja no ale na tym etapie to już nie ma znaczenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry