Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam problem, bo nasi przyjaciele, gdzie moj maz jest swiatkiem maja wesele 8 lipca... a ja mam termin na 10 czerwca- mam nadzieje ze Mala nie bedzie siedziala dluzej. Jechac na wesele musimy, zreszta to nasi najlepsi znajomi, panna mloda najprawdopodobniej bedzie chrzestna u naszej Poli, wiec chcialabym isc chociaz na jakis czas, a maz bedzie musial byc na calym. Mamy taki plan ze bedziemy mieli tam wynajety pokoj w hotelu, i tesiowa (bo to pod opolem a ona jest z opola) bedzie siedziala z Pola, a ja bede doskakiwac na karmienie albo w razie czego. Jak myslicie? Uda sie to?no i martwi mnie to ze bede wtedy niecale 4 tyg po porodzie-a to moje pierwsze dziecko wiec nie wiem w jakim stanie jest cialo/orgaznizm kobiety po tak krotkim czasie;P
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Eeejjj my tez mamy na 29.04 i jedziemy zamierzam nawet potancowacDacie radę kobietki na weselachMy mamy teraz zaproszenie na 29 kwietnia ale nie idziemy. No bo ja ani się nie pobawię ,wiem bo nawet krótki spacer mnie meczy.To co , będe siedziała i żarła
? A po drugie chyba w trampkach musiałabym wystartować
No i wreszcie w kopertę też trzeba włozyć itp.A tak będę to leżeć i odpoczywać
![]()
Ale kosmosTo ja mam ślub brata 17 czerwca a termin na 7jak mały posiedzi w Brzuchu dłużej to zaliczymy je a jak się urodzi to nie mam pojęcia jak to będzie. Jedyna osoba z która zostawilabym tak małe dziecko to moja mama, ale przecież ona będzie na weselu swojego syna.
![]()
Zobaczysz jak będziesz się czuła. Skoro to taka dobra przyjaciółka to na pewno zrozumie gdybys była tylko na początku w kościele i chwile w sali. Zresztą może będziesz pełna energii i przeznaczysz całą noc
Ja po cesarce to długo dochodziłam do siebie więc w życiu bym nie wpadła na pomysł takiej imprezy w takim krótkim czasie od porodu - wszystko zależy od samopoczucia, psychiki
![]()
Eeejjj my tez mamy na 29.04 i jedziemy zamierzam nawet potancowacmoze nie skakac juz ale co ja oczu zielonych nie zatancze
???
Jakby tego bylo malo - ide w szpilkachmam nadzieje ze wytrzymam w ich chociaz do polnocy. W pracy daje rade to moze i tam nie spuchne chociaz...
![]()
Dobra ja już w domku. Malutka podczas usg spała i zasłaniała się ręką i podobno ma niezłą czuprynkęokruszek mój ma 1250g (dzisiaj mam 30tydz,czyli jestem w 31)i ogólnie wszystko z Nią w porządku,tylko niestety nadal jest do tyłu i brzuszek 2tyg mniejszy. A ta różnica mnie tak martwi,bo ogólnie termin z OM mam na 3.06 a z usg na 15.06- tym terminem z usg się sugeruję bo od początku się potwierdza i przy moich długich i nieregularnych cyklach jest bardziej prawdopodobny -jest również naniesiony na kartę ciąży. A dzisiaj wyszło,że Mała jest do tyłu jeszcze 5dni z tego późniejszego terminu..