Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie podobnie. Mięso może nie istnieć. Natomiast mogłabym się bez przerwy zajadać kanapkami z sałatą, rzodkiewka i pomidoremJa rzadko się smaruje. Po pierwsze mi się nie chce po drugie nie lubię [emoji12]
Kurcze mnie też wracają dolegliwości z pierwszego trymestru. Znowu mam odrzut od mięsa [emoji14]
![]()

HahaA ja już nic nie używam ;-) ciała przybyło i nie chce mi się smarować i wcierać i wcierać.... Brzuch to jeszcze od czasu do czasu posmaruje, rzadko kiedy biust, ale ud i nóg to już mi się nie chce kremować, bo brzuch mi przeszkadza w schylaniu![]()
Nooooo ! I to taki hmmm suchy sypiacy sieTo po oliwce tez masz suchy brzuch?
Za to mnie naszlo na mega stekaU mnie podobnie. Mięso może nie istnieć. Natomiast mogłabym się bez przerwy zajadać kanapkami z sałatą, rzodkiewka i pomidorem![]()
Prawda, natłuszczaja tylko a nie nawilżają. Ale ponoć maja ujędrnic i uelastycznic skórę to sie smaruje [emoji1]A w ogóle kiedyś mi jakaś kosmetolog mówiła, ze oliwki wcale nie nawilzaja skory; ze to tylko takie złudzenie a naprawdę zapychaja i jeszcze.więcej wody odparowuje ze skory- nie pamiętam o co tam dokładnie chodziło ale coś w ten deseń ; )
Madireiro fajnie, ze się się końcu odezwałaś!![]()