Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie na szczawiany powiedział ze to kwestia diety wiec raczej sie nie przejmuj.Mam wyniki moczu- ketony wygonione
Za to pojawily sie szczawiany ale to pewnie przrz to, ze malo pije a najwiecej herbaty. :/
Jutro wizyta, zobaczymy co doktorro powie![]()
Moj tez uwielbia pranie [emoji6] . I chce zeby mu spinke na wlosy przypinac. Ale mowi o sobie w formie meskiej.
Ja czasem dodaje jej do kapieli i wtedy calutka jestem taka naoliwionaJa znalazłam taki patent na oliwke z beabydream że używam jej pod prysznicem. Jak już się umyje to nakładam oliwke i później nie scieram ręcznikiem tylko tak jakby wgniatam i tak działa świetnie a jak używałam jej "na sucho" to miałam strasznie przesuszona skórę
![]()
Coooo [emoji23]? O jezusie...My wróciliśmy właśnie ze szkoły rodzenia dzisiaj było o połogu i trochę o porodzie. Taką rzeczą o której bym nie pomyślała to zapakować czystą bieliznę dla męża:-) bo podobno zdarzają się panom wypadki gdyż podczas parcia skupiają się razem z rodzącą :-)
![]()
Ooo! W życiu bym nie pomyślała!My wróciliśmy właśnie ze szkoły rodzenia dzisiaj było o połogu i trochę o porodzie. Taką rzeczą o której bym nie pomyślała to zapakować czystą bieliznę dla męża:-) bo podobno zdarzają się panom wypadki gdyż podczas parcia skupiają się razem z rodzącą :-)
![]()
O kurcze, serio? [emoji12] Niezle... nie spodziewalabym sie. To musza byc mega empatyczni partnerzy [emoji6]My wróciliśmy właśnie ze szkoły rodzenia dzisiaj było o połogu i trochę o porodzie. Taką rzeczą o której bym nie pomyślała to zapakować czystą bieliznę dla męża:-) bo podobno zdarzają się panom wypadki gdyż podczas parcia skupiają się razem z rodzącą :-)
![]()