Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A powiedz mi czym można się tych ketonow pozbyć? Bo mi wyszedł teraz w moczu ich ślad... Wystarczy jest późną kolacje?Mam wyniki moczu- ketony wygonione
Za to pojawily sie szczawiany ale to pewnie przrz to, ze malo pije a najwiecej herbaty. :/
Jutro wizyta, zobaczymy co doktorro powie![]()

Mi wystarczylo ze jem driga kolacje tak na pol godz przed pojsciem spacA powiedz mi czym można się tych ketonow pozbyć? Bo mi wyszedł teraz w moczu ich ślad... Wystarczy jest późną kolacje?
![]()
Nie boj sie :* bedziesz miala wsparcie meza, bedzie z Toba. Chwila moment i bedzie po i bedziesz tulila swoja kruszynkeDziewczyny jeszcze niedawno byłam taka dzielna i nie miałam żadnych obaw co do porodu. A teraz coraz częściej aż mi się duszno robi jak pomyślę o porodzie. Chciałabym gdzieś uciec, schować się!!! Mój mąż będzie musiał przy mnie być. Wcześniej mi nie zależało, ale czuję, że będę go potrzebować. Wymiękam im bliżej czerwca. Proszę mnie uśpić i obudzić, gdy będzie po wszystkim![]()