• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2017

to czemu mnie jeszcze trzymają? ;( chyba też zadzwonie do położnej jak nie przejdzie

w57vyx8dubspq12k.png
Jak ostatnio bylam u lekarza to mi powiedzial. Skurcze na tym etapie sa normalne. Ale jak jest ich za duzo i
,, przeszkadzaja pani ,, wtedy trzeba dzialac. I mowil wlasnie ze szpital 3 dni i do domku . Teraz skurcze mozna wyciszyc ,lepiej nie zwlekac. [emoji4]

reklama
Ja póki co nie mam tych skurczy..przynajmniej ich nie czuje.Czasem mam spięty brzuch ale prawie tego nie czuje tylko po dotyku.A czy te skurcze przepowiadajace sa bolesne?

Ostatnia edycja:
Hej Bellax Witaj w klubie,ja tez O tym samym wczoraj piasalam,ale w ciagu dnia mi przeszlo i bylo ok.W nocy znowu mialam skurcze.ale do przezycia .Najgorsze ,ze no spe mam w domu A jestem na zadupiu.No i Moje haftowanko wrocilo wspaniale [emoji3]Wesolych Swiat[emoji85]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry