Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czekam jeszcze chwile i chyba jadę na IP. skurcze robia się bolesne i mam je znow od ok 3h. dzwoniłam do położnej i nastraszyła mnie porodem przedwczesnym. Ja mam dość wysoki prog bólu i wolałbym żeby się nie okazało że faktycznie rodze
![]()
Bellax jedz na IP bo to dlugo trwa a po co masz sie stresowac i meczyc. Dawaj znaka co z Toba.Czekam jeszcze chwile i chyba jadę na IP. skurcze robia się bolesne i mam je znow od ok 3h. dzwoniłam do położnej i nastraszyła mnie porodem przedwczesnym. Ja mam dość wysoki prog bólu i wolałbym żeby się nie okazało że faktycznie rodze
![]()

O kurcze, czemu takie niskie ?? :/
Ja dziś wyprawke dokończyłam, jak wszystko przyjdzie to kiedyś się spakuje, ubrania popiore i zotanie czekać na poród
Wesołych Świąt dziewczyny !!!:*
Lepiej jedz i sprawdź.Czekam jeszcze chwile i chyba jadę na IP. skurcze robia się bolesne i mam je znow od ok 3h. dzwoniłam do położnej i nastraszyła mnie porodem przedwczesnym. Ja mam dość wysoki prog bólu i wolałbym żeby się nie okazało że faktycznie rodze
![]()
Bella to jedź i nie czekaj!! Daj znać jaka sytuacja.Czekam jeszcze chwile i chyba jadę na IP. skurcze robia się bolesne i mam je znow od ok 3h. dzwoniłam do położnej i nastraszyła mnie porodem przedwczesnym. Ja mam dość wysoki prog bólu i wolałbym żeby się nie okazało że faktycznie rodze
![]()
Trzymaj się babo i koniecznie daj znać co u was nie martwią się nasze dzieciaczki już dużeCzekam jeszcze chwile i chyba jadę na IP. skurcze robia się bolesne i mam je znow od ok 3h. dzwoniłam do położnej i nastraszyła mnie porodem przedwczesnym. Ja mam dość wysoki prog bólu i wolałbym żeby się nie okazało że faktycznie rodze
![]()