Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluję dobrych wieści z wizyt [emoji4] Dziewczyny patrzcie na te wymiary z przymrużeniem oka, bo to tylko takie szacowanie. W przypadku Emkamat10 mam nadzieję ze to zawyzone wyniki, a w przypadku Arya88 mam nadzieję ze teraz sa trafne [emoji6] Mogę tak? Mogę [emoji1]
A ja wlasnie prasuje i nie wiem - chyba mi się ciuchy skurczyły w praniu, bo jak kupowałam to mi sie wszystkie takie duze wydawały, a teraz to nie wiem czy mała w to wejdzie [emoji38]
![]()
Co do narzekan do oczywiscie sie dołączam... 12 kg na plusie robi swoje. Mecze sie, dysze... plecy bola - chyba od cyckowstaniki znow za male... ale mimo to jak pomysle ze 5.05 bede ostatni dzien w pracy to mi dziwnie
juz mam w planach sprzatsnie szafy w sypialni, pozniej kuchnia, pozniej pranie i prasowanie i... no i to mi zajmie tydzien. Pozniej sie tydzien pobycze - poczytam, poogladam tv. A pozniej... umowilam sie z kolezankami, ze wpadne zrobic dwa raporty to tak dwa dni
i mamy polowe maja i co dalej ???
![]()

jak moja waga dalej będzie szla tak szybko w gore to spokojnie 20 kg przytyjeżebym ja się objadała to rozumiem ale ja jem normalnie a nawet mniej niż zwykle , słodyczy prawie nie jem , pije 3 litry wody dziennie i czasami to woda żołądek napełnię a potem nie jestem głodna .Moja siostra przytyła w pierwszej ciąży 9 kg a w drugiej 11 kg , moja mama tyla po ok 20 kg , musiałam akurat tu zabrać jej geny
![]()
A to ja tez ze 20 przytyje...chociaz nie sadzilam bo nigdy nie mialam tendencji do tycia. A tu prosze... juz +12 a jak tak dslej bedzie to maj zakoncze z +16... i co... i w czerwcu to juz tragedia... ale mam plan cwiczen i biegania ! Maz z dzieckiem w wozku na wieczorny spacer a mamusia biega !jak moja waga dalej będzie szla tak szybko w gore to spokojnie 20 kg przytyjeżebym ja się objadała to rozumiem ale ja jem normalnie a nawet mniej niż zwykle , słodyczy prawie nie jem , pije 3 litry wody dziennie i czasami to woda żołądek napełnię a potem nie jestem głodna .Moja siostra przytyła w pierwszej ciąży 9 kg a w drugiej 11 kg , moja mama tyla po ok 20 kg , musiałam akurat tu zabrać jej geny
![]()
No pewnie ze są normalne nie masz się czym martwić wiem że to wygląda na dużo bo od 130 do 170 to spora przepaść ale my t raz jak leżymy to mamy niskie a przy wysiłku się gwałtownie powiększa więc Twój maluch też musiał majsterkować coś ze serduszko mu szybciej biłoDziewczyny byłam dzisiaj na ktg u położnych bo brzuch mnie pobolewa od paru dni i troszkę mnie zaniepokoilo tętno Małego tzn położna stwierdziła że wszystko jest super ale na cały zapis Jasiek miał dwa skoki tętna jeden 172 a drugi 162 reszta się trzymała w normach 130-155 czy takie skoki są normalne?
![]()