Aleksandrax
Fanka BB :)
Ale ściany brudzą się same
serio, małe paluszki wszędzie [emoji14] nie musi rysować czy niszczyć specjalnie, to się po prostu dzieje. Już raz odmalowalowywalismy i widzę że znów by się przydało.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie mam dziecka jeszcze a i tak się brudzą. Ja mam białe ściany białe meble i wszystko widać ale to chyba normalne że trzeba odświeżac kolor może przy dzieciach i częściej ale bez też jest taka konieczność.Ale ściany brudzą się sameserio, małe paluszki wszędzie [emoji14] nie musi rysować czy niszczyć specjalnie, to się po prostu dzieje. Już raz odmalowalowywalismy i widzę że znów by się przydało.
![]()
Coś w tym też jest. Ja w nocy nie mogłam zasnąć bo zaatakowała mnie zespół niespokojny h nóg i P mnie zaczął po brzuchu głaskać a ja do niego nie ruszaj bo go obudzisz
Ja też jestem pierwszym dzieckiem a usnąć mogę zawsze i wszędziena wykładach nawet na siedząco dawałam radę
![]()
Wczoraj Pani psycholog madrą rzecz powiedziala. Mianowocie- w brzuchu u mamy nie ma ciszy, wiec po porodzie cisza dla dziecka jest nienaturalnaZ tym cicho się nie zgodzę [emoji14]
Jak się przyzwyczai dziecko do ciszy to potem trzeba na paluszkami chodzić. Tak mam radzili w szkole rodzenia żeby przyzwyczajać do normanego poziomu hałasu jaki jest w domu i rzeczywiście nie było problemu, zasypial przy muzyce, telewizorze.
![]()
Oooo za to ja bardzo chetnie zasypiam przy telewizorze i to w bardzo gleboki senTrzeba normalnie funkcjonować ,ale tez nie przesadzać z tymi halasami, bo dziecko ma prawo do spokojnego i glebokiego snu. Dla mnie Tv i spanie odpada.
Coś w tym też jest. Ja w nocy nie mogłam zasnąć bo zaatakowała mnie zespół niespokojny h nóg i P mnie zaczął po brzuchu głaskać a ja do niego nie ruszaj bo go obudziszbyłam taka zmęczona że miał dość tych nóg a jeszcze jakbym po zebrach dostawała to cała noc nie moja
![]()
Oooo za to ja bardzo chetnie zasypiam przy telewizorze i to w bardzo gleboki sen
![]()

Tak u mnie to na pewno potas bo już z miesiąc temu tak miałam i zaczęłam pić soki pomidorowe w ogromnych ilościach i przeszlo. Muszę znów zacząć a magnez i tak muszę przyjmować codziennie więc ho raczej nie brakuje bo biorę 6 tabletek dziennieRobiłaś badania pod kątem potasu i magnezu? Bo mnie tak samo męczyły niespokojne nogi właśnie wtedy kiedy mi brakowało potasu. Gin zlecił badanie,ja w tym czasie już podjęłam kurację i jest już wszystko ok. Na badaniach właśnie wyszedł za niski potas.
Być może to pomoże w takiej dolegliwości bo wiem jakie to męczące.
Wtedy ,gdy brakowało mi potasu miałam twardnienia i ból brzucha,niespokojne nogi,skurcze w łydkach,stopach. Teraz wszystko minęło. Także rada dla niektórych cierpiących mam. Dieta potasowa.