• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Co do monitoru oddechu, to my tez mamy po starszaku. Jak dla mnie fajna sprawa, przynajmniej bylam spokojniejsza. Jakbym miala " czuwac", to chyba bym osiwiala, poza tym nie wierze, ze jak ktos zasnie, to wylapie to, ze dziecko przestalo oddychac. No, ale nie kazde dziecko potrzebuje i tego sie trzymajmy, ja czulam sie po prostu spokojniejsza wiedzac, ze jeszcze " cos czuwa" [emoji6] teraz na pewno tez bedziemy uzywac, chyba ze mala szybko do naszego lozka przywedruje

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ta moja macica to oszalała. W nocy praktycznie ćwiczy non stop bo skurcze mnie wybudzają o muszę zmieniać pozycje, a rano jestem tak zmęczona i obolała jakbym chodziła całą noc. . W ciągu dnia tez często ćwiczy. Kiedy ona odpoczywa ?

Choć z drugiej strony moze jak bedzie taka wyćwiczoną to szybko pójdzie.

Ta moja macica to oszalała. W nocy praktycznie ćwiczy non stop bo skurcze mnie wybudzają o muszę zmieniać pozycje, a rano jestem tak zmęczona i obolała jakbym chodziła całą noc. . W ciągu dnia tez często ćwiczy. Kiedy ona odpoczywa ?

No to jakoś tak dziwnie a mi się wydawało że ja mam czym się martwić

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja to ćwiczy jak chce... dziś to może ze 3 razy mi się spiela. ..za to mała cały dzień dokazuje... a miała 2 dni spokoju :-P

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry