Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
A to później juz do nas nie napiszesz ? Wątek umrze ? [emoji12]
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to później juz do nas nie napiszesz ? Wątek umrze ? [emoji12]
Tak sobie mow [emoji12] mnie nie jest tak latwo sie pozbyc [emoji38]A to później juz do nas nie napiszesz ? Wątek umrze ? [emoji12]
ja łykam 3 razy dzinnie ( co 8h) odkąd wyszłam ze szpitala. Takie dostałam zalecenie tak robie. A skurcze mam cały czas, więc wole nie kombinować i nie odstawiać na własną rękę
![]()
Będziesz tu z nami do końca [emoji48]To ja chyba ostatnia jestem termin mam na 29.06...
![]()
Albo sama zostane na ,,pokładzie,,
Raczej nie później tu bd kopalnia wiedzy co i jak z niemowlakiemAlbo sama zostane na ,,pokładzie,,![]()
![]()
Później to każda bedzie w pieluchach siedziala [emoji23][emoji23]Raczej nie później tu bd kopalnia wiedzy co i jak z niemowlakiem