Monya81
Fanka BB :)
O kurcze!!
Albo mi wody pociekly albo nie wiem co to było??
Trochę się zestresowalam!
Wody sączą się cały czas nawet w niedużych ilościach. Czyli jak zmienisz wkładkę /podpaskę to znowu bedzie mokra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O kurcze!!
Słodki? eee dla mnie to śmierdziało jak rybaA miało jakiś kolor? U mnie wody były różowe i podobno mają slodki zapach ale nie potwierdze bo ich nie wachalam.
Zaopatrzylam się w papierki lakmusowe i spradzam nimi jak mi coś pocieknie.
![]()
Tak. Są. Jeszcze trzeba byc w ciąży i miec termin na czerwiec [emoji6] aaa no i nas lubić [emoji38]Tak, tak wlasnie o watek zamkniety mi chodzilo. A jakies wymogi w ogole sa czy jak? Bo chetnie bym dołączyla do watku zamkniętego.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No niby na wylocie [emoji44] ale im bliżej tym większej schizy dostaję, więc chyba nie ma czego zazdrościć [emoji53]Anulka kciuki mocno zaciśniętety już na wylocie praktycznie,ale zazdroszczę
No i jak tam?O kurcze!!
Pewnie chodzi o słodki jak słodka zgnilizna [emoji14] nie jak pączki z dżemem, ale nie mam doświadczeń [emoji14]Słodki? eee dla mnie to śmierdziało jak rybanawet wczoraj z położną się smiałyśmy z tego
Bezwonne, przejrzyste jak woda, wstałam i poleciała, napewno więcej niż łyżka ale napewno nie pół szklanki. Nie nudzi mi się mam malutkie dziecko w domu... Kur...wa nie wiem. Narazie cisza.

Spokojnie [emoji8]głupio to zabrzmi, ale zaglądaj teraz częściej między nogi, pomyśl o sąsiadce do opieki nad Małym i przede wszystkim uspokoj się [emoji4] jak mi odeszly wody to w takiej ilości jakbym się posikała, wiec moze nie jest tak źle. Daj znac za jakis czasBezwonne, przejrzyste jak woda, wstałam i poleciała, napewno więcej niż łyżka ale napewno nie pół szklanki. Nie nudzi mi się mam malutkie dziecko w domu... Kur...wa nie wiem. Narazie cisza.
No to czekamy na wieści. Który u Ciebie tydzień?Leżę i się sacza, czekam na męża i jadę na IP