Marciotek88
Fanka BB :)
Kacprysiowo trzymam za Was kciuki. [emoji106][emoji106][emoji106][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurczę...trzymamy kciuki!!! Jakaś plaga czy co z tymi porodami...Leżę na sali przedporodowej...
Wody się sacza, wszystko zależy od wyników jeśli CRP będzie wysokie robią cc na cito, jeśli nie podają sterydy na pluca, najważniejsze te 36 godzin żeby wspomogli małego, a potem ile się da będą trzymać a ja leżec w szpitalu.
Fatalne uczucie odchodzenia tych wod...
Tak źle tak niedobrze.. ja wam zazdroszczę że nie musicie sie martwić i pamietać o pracy.Jak sie prowadzi firmę to nawet jak się jest na zwolnieniu problemy i tak towarzyszą.
Oby sie zayrzymaly jak mi i crp bylo w miare..wtedy antybiotyk podadza i moze unormuje sie jak u mnie...mocno trzymam kciuki za Was ![emoji110][emoji110]Leżę na sali przedporodowej...
Wody się sacza, wszystko zależy od wyników jeśli CRP będzie wysokie robią cc na cito, jeśli nie podają sterydy na pluca, najważniejsze te 36 godzin żeby wspomogli małego, a potem ile się da będą trzymać a ja leżec w szpitalu.
Fatalne uczucie odchodzenia tych wod...

Dlatego ja zabronilam mnie dotykac, calowac itp. Po prostu wychodze jak co piatek... i tak bede tam wpadala. Np w pon zaniesc zwolnienie
To ja tez wpadne ze zwolnieniem, pozniej na ploty, oddac ksiazki do biblioteki, bo spooooro wypozyczylamDlatego ja zabronilam mnie dotykac, calowac itp. Po prostu wychodze jak co piatek... i tak bede tam wpadala. Np w pon zaniesc zwolnieniepozniej wpadne na ploty i zrobic sobie jeden raport- bo chce
a pozniej w czerwcu na urodziny dzialu, na urodziny kolezanki i ...juz sobie pozniej daruje...
chyba ze z mala w wakacje
na kawe.
Ale to tak sie mowi... jak sie mala urodzi to czasu pewnie nie bedzie...
![]()

Dobrze masz