Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie to dzis kregoslup boli od tego ogarniania... a do tego sttasznie piecze mnie pod biustem. Nie zgaga, nie w srodku. Jakby skora... od dawna to mam ale teraz to jakas masakraStrasznie mnie ciągnie skóra po bokach..Brzuszek rośnie z dnia na dzień jak na drożdżach...Zaczyna być naprawdę ciężko.

Poplakalam sie Justyna... widzisz jakie to zycie jest zaskakujace ... mile zaskakujaceDokładnie rok temu byłam już po lyzeczkowaniu macicy. Pamiętam jak mi polozna mówiła żebym się nie martwila ze za rok wrócę ale na porodowke. Machnela się kobietka o miesiąc ale skubana miała rację. Dzisiaj właśnie obudziłam się z jakimś takim nostalgicznym humorze. Spojrzałam na łóżeczko, na wozeczek i się popłakałam bo rok temu nie sądziłam ze będę miała taki duży brzuszek i maluszka w środeczku [emoji5]
![]()
Mnie to dzis kregoslup boli od tego ogarniania... a do tego sttasznie piecze mnie pod biustem. Nie zgaga, nie w srodku. Jakby skora... od dawna to mam ale teraz to jakas masakra
![]()
Ufff czyli to normalneJa tez tak mam!!! Co chwile sie łapie i stanik odciagam bo mnie tam tak dziwnie piecze/boli/ dziwna sprawa [emoji14]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom