U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No bo teraz jest tragizm...od poniedzialku... wstaje, jem sniadanie, ogladam tv. Dobrze ze sprzatalam i pralam i prasowalam ale dzis nie mam aktualnie nic... umre... chce juz czerwiec
![]()
Powiem Ci żebyś z L4 korzystała ile możeszNo bo teraz jest tragizm...od poniedzialku... wstaje, jem sniadanie, ogladam tv. Dobrze ze sprzatalam i pralam i prasowalam ale dzis nie mam aktualnie nic... umre... chce juz czerwiec
![]()
Właśnie tak jak pisze Justyna ,może wygodniej by było w 1 łóżeczku ? Albo te ustawić w drugą strone i rozsunąć bo do tego łóżeczka z fioletem chyba troche ciężki dostęp? Ale to taka sugestia
Oj tak...ja wczoraj sie zdziwilam gdzie ja te rzeczy w kuchennych szafkach miescilam...Też jestem z tych, co muszą mieć zajęcie. Już takie cuda wymyslam. Aktualnie zarządziłam przeorganizowanie szafy w sypialni. Mąż ma ze mną przechlapane. Montowanie szuflad, półek, no i malowanie sypialni. Jeszcze za łazienkę bym się wzięła. W kuchni już wszystkie szafki mam przetrząśnięte. Powiem Ci, że taki plus tego zwolnienia, że wysprzątałam gruntownie całe mieszkanie. Powyrzucałam kilka worków ubrań, słoików, kołdry. Nie wiem, gdzie to miescilam.