A o dużym mówimy w momencie gdy jak duże jest ?Minimalnie (milimetry). Mam znajomą, której pessar wypadł bo zaczęła się akcja porodowa i zrobiło się rozwarcie. Pessar dużego rozwarcia nie utrzyma.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A o dużym mówimy w momencie gdy jak duże jest ?Minimalnie (milimetry). Mam znajomą, której pessar wypadł bo zaczęła się akcja porodowa i zrobiło się rozwarcie. Pessar dużego rozwarcia nie utrzyma.
moje jest duże [emoji23][emoji23] Suelen na dużeA o dużym mówimy w momencie gdy jak duże jest ?
Zastanawiam się tylko do którego momentu trzyma pessar..moje jest duże [emoji23][emoji23] Suelen na duże
![]()
Kurczę dziewczyny to zamiast czerwcówek bedzie wiekszość majówekNie spieszcie sie tak!
Zobaczymy kiedy mała zdecyduje się opuścić brzuch.To jest chyba bardzo indywidualna kwestia.Zastanawiam się tylko do którego momentu trzyma pessar..
Zastanawiam się tylko do którego momentu trzyma pessar..
Kurczę dziewczyny to zamiast czerwcówek bedzie wiekszość majówekNie spieszcie sie tak!
Mnie Mama straszy, ze pierwsze najczesciej sie przenosi i, ze nawet w lipcu moge urodzic... nie usmiecha mi sieKilka majówek na pewno będzie. Te co mają termin na początek czerwca moze się przesunąć i jeszcze jakies nieprzewidziane przypadki. Potem zagęszczenie w czerwcu i może nawet jeszcze jakas w lipcu będzie[emoji3]