Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaczynam bać się porodu.
Zazdroszczę wszystkim pierworódkom. Wtedy była ekscytacja porodem. A teraz zupełnie jej nie ma. Wiem co mnie czeka, wiem jak boli i wiem ze dam radę, ale i tak zaczynam mieć stracha.

ja nwm jak to jest. bo ja miałam ost. usg 3 tyg. wizytę mam 17-tego ( ale bez usg), a ja mam juz 36t1d [emoji23][emoji23]ale może nie zdążę do tej wizyty [emoji23]A ja jutro wizytuje,ale bez usg,więc i tak g***o się dowiem.
A wiecie może,czy powinnam teraz jakieś skierowanie na ktg dostać,jak to wygląda? Bo u mnie jutro 35tydz(zaczynam 36) ,a ostatnie usg miałam w 30...
ale jestem beksa.
Nie chciała kontaktu skóra do skóry, wolała takie ubrane i umyte dostać a nie brudne....kurcze no nie rozumiem. Może takie umazane dziecko nie jest najpiękniejsze, chociaż myśle że w tym momencie to taka radość i szok że na to się nie zwraca uwagi. Hmm to jak się obrzyga albo osra do szyi to też nie bedzie na niego patrzyć? hmm
Ja mam ktg za tydzien ale chodzę prywatnie u moja gin ma w gabinecie swój sprzęt. Napewno jeszcze zdarza cie podłączyć ale zawsze warto zapytać.A ja jutro wizytuje,ale bez usg,więc i tak g***o się dowiem.
A wiecie może,czy powinnam teraz jakieś skierowanie na ktg dostać,jak to wygląda? Bo u mnie jutro 35tydz(zaczynam 36) ,a ostatnie usg miałam w 30...

Moja córcia po wyjściu na świat oddała smułkę u mnie na brzuchu a położna mężowi kazała to wycierać [emoji23] w tamtej chwili byliśmy najszczęśliwsi na świecie [emoji3]włączyłam sobie porody. Kurcze siedze i ryczeale jestem beksa.
Była taka mama co nie chciała dziecka widzieć zaraz po porodzieNie chciała kontaktu skóra do skóry, wolała takie ubrane i umyte dostać a nie brudne....kurcze no nie rozumiem. Może takie umazane dziecko nie jest najpiękniejsze, chociaż myśle że w tym momencie to taka radość i szok że na to się nie zwraca uwagi. Hmm to jak się obrzyga albo osra do szyi to też nie bedzie na niego patrzyć? hmm
W sumie i tak jej dali maleństwo na brzuch, i nie słuchali protestów hih