• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja wiem ze takie upaprane dziecko może nie wygląda super atrakcyjnie, ale za nic nie zrezygnowalabym z kontaktu skóra do skóry.

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Ja po wizycie wczoraj alke koleżanka ze Stanów z dzieciakami była u nas to nawet czasu nie miałam napisać. Dzieć duży wszystko ok dokładnie zbadać nie mógł bo sprzęt nawala [emoji53] termin do cc 7-10 czerwca. Tylko szyjka nie współpracuje twarda długa zamknięta ..... jakieś propozycje co z nią zrobić [emoji16]

reklama
Ciacho raz jeszcze gratulacje!!!! Cudnie sie czyta taki opis porodu!!! Mały szybko nadrobi kilogramy i lada dzien będziecie w domu!! Swietnie że twój mąż mogl byc przy cc. Jakby była taka możliwość w pl to zapłaciłabym wszystkie pieniądze! Miałam kilka zabiegów w takim znieczuleniu, ale zawsze wcześniej dostawałam "głupiego Jasia" wiec był luuuuuz. A przy ostatnim cięciu lekarka wykluła sie w kręgosłup za 5 razem [emoji33][emoji33] taka byłam spięta, że sie nie dało. Tyle że w miałam bardzo fajną pielęgniarkę anestezjologiczną, cały zabieg ze mną rozmawiała i nawet głaskała po policzku [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry