Rybcia2309
Fanka BB :)
To źrebak miał niedowład a ja wtedy z 10 lat bo dziwnie tekst wyszedł[emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cudne sa [emoji7]
Jak boli ciągle to ja bym się szykowala na szpital. To nie jest normalny ból jednak.Leżę i narazie bez zmian. Jeden wielki skurcz od ok godziny. Brzuch kamień ledwo co czuje małego przez tą skorupe. Tak asekuracyjnie dopakowałam torbe do szpitala. Jak wtedy trafiłam na porodówke to mama kupila pampersy 0 dla w wcześniakow (do 2.5kg). Dołożyłam teraz 1. Myślicie że jest sens wgl brać te 0?
![]()

chodzi o msc w torbie [emoji23] 12zł mnie kosztowały więc nie majątek oddam na pck w razie W. brałam nic się nie zmieniło. Ide teraz pod prysznic umyć włosy, ogarnąć się- nauczona już doświadczeniem wiem że jak pojadę to dlugo mi wstać nie pozwoląa bralas kapiel? ja mysle ze te dla wczesniaków juz nie beda potrzebnejuz 37 tc u Ciebie wiec maly juz jest duzy na 100%
najwyzej w domu pokorzystasz jak beda dobre
![]()
w takim razie - nie bierz tych "0"chodzi o msc w torbie [emoji23] 12zł mnie kosztowały więc nie majątek oddam na pck w razie W. brałam nic się nie zmieniło. Ide teraz pod prysznic umyć włosy, ogarnąć się- nauczona już doświadczeniem wiem że jak pojadę to dlugo mi wstać nie pozwolą
![]()

i masz racje czas sie szykować