Malinowa123
Fanka BB :)
dziewczyny do mnie to dopiero dochodzi, ze tak naprawde to juz za chwile, az sie zaczynam stresowac 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
teraz to juz wg mnie wystraszylas! hahada sie [emoji1] patrz na mnie i akcje w 32tc [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
co ja mam powiedzieć? siedze sobie na Krześle i jest ok. jak tylko się kładę znów czuje narastające skurcze i bóle jak na okres... who know. Poczekam najwyżej w nocy pojedziemy się rodzić [emoji1][emoji1][emoji1]dziewczyny do mnie to dopiero dochodzi, ze tak naprawde to juz za chwile, az sie zaczynam stresowac![]()
jeszcze zbada cie lekarz za chwile tak? pisz co powieco ja mam powiedzieć? siedze sobie na Krześle i jest ok. jak tylko się kładę znów czuje narastające skurcze i bóle jak na okres... who know. Poczekam najwyżej w nocy pojedziemy się rodzić [emoji1][emoji1][emoji1]
![]()
Nwm ale chyba glupota...bo w pierwszej poczulam po 21 tyg a teraz w 17 a to jednak duza roznicaDziewczyny a pytanie takie jaki macie stosunek do porodu od poczucia pierwszego ruchu dziecka? W sensie czy myslicie ze to prawda ze od poczucia 1 ruchu pierworodka urodzi w ciagu 20-22 tygodnia po poczuciu ruchu a wielorodka po 22-24 tygoniach?