Wiesz chociaż ile czasu masz w najgorszym przypadku i jak siencos zacznie dziać to będziesz pewniejsza że to to![emoji33] to ja okolo 14ego... po co mi mowilaaaaas [emoji87] ale to by sie pokrylo z II terminem z usg polowkowego
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz chociaż ile czasu masz w najgorszym przypadku i jak siencos zacznie dziać to będziesz pewniejsza że to to![emoji33] to ja okolo 14ego... po co mi mowilaaaaas [emoji87] ale to by sie pokrylo z II terminem z usg polowkowego
![]()
![]()
Hehehe wlasnie na ta sie nastawiam [emoji13]Następna
Pełnia 9 czerwiec 2017
wtedy możemy rodzić
![]()
Ja to nie wiem jak to ogarnac. Naszykuje 4 kompkety do szpitala 56, 4 komplety 62. I dwa na wyjscie jeden 56 drugi 62 - dowiezie. Cos pasowac musi. Juz mam przyszykowane do szpitala ciuchy 56 dla malej. Pakujecie je jakos w woreczki czy cos ? Czy luzem ?Ja torbę mam spakowana juz pewnie ze dwa tygodnie. Poprane i poprasowane tez juz wszystko leży. Tylko ja się rozłożyć nie mogę jeszcze[emoji16]
Kusi mnie dokupić jeszcze mniejszych ciuszków ale mąż mi to sukcesywne odradza. Powiedział ze sam kupi jak się mała urodzi bardzo mala[emoji12] juz to widzę. Facet grzebiacy w różowych bodziakach[emoji16]
![]()
Ja mam w woreczkach do zamrażania [emoji23]Ja to nie wiem jak to ogarnac. Naszykuje 4 kompkety do szpitala 56, 4 komplety 62. I dwa na wyjscie jeden 56 drugi 62 - dowiezie. Cos pasowac musi. Juz mam przyszykowane do szpitala ciuchy 56 dla malej. Pakujecie je jakos w woreczki czy cos ? Czy luzem ?
![]()
![]()
Ja juz o tym wspominałam ze u mnie w szpitalu sami ubierają dzieci. Mozna oczywiście wziąć ciuszki ale nie są one konieczne. No może w przypadku dłuższego pobytu. Wiec ja mam tylko na wyjście przygotowany pajacyk cieplejszy i lżejszy i kocyk.Ja to nie wiem jak to ogarnac. Naszykuje 4 kompkety do szpitala 56, 4 komplety 62. I dwa na wyjscie jeden 56 drugi 62 - dowiezie. Cos pasowac musi. Juz mam przyszykowane do szpitala ciuchy 56 dla malej. Pakujecie je jakos w woreczki czy cos ? Czy luzem ?
![]()
![]()