Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czemu przerwałaś? Od jakiegoś roku dość mocno się zastanawiam nad tym zawodem i zbieram inf [emoji23]Przerwalam przed końcem więc tak bym się nazywała ale "coś tam" jeszcze pamiętami trochę porodów na 4 ręce też ogarnialam
![]()
EDIT: Masz na myśli chyba skończony 37(37+0)
czemu przerwałaś? Od jakiegoś roku dość mocno się zastanawiam nad tym zawodem i zbieram inf [emoji23]
![]()
Oo matko... ja chce! [emoji20] [emoji20]Poszłam za Waszym przykładem [emoji38] dziś zapas ruskich [emoji28]![]()
![]()
Poszłam za Waszym przykładem [emoji38] dziś zapas ruskich [emoji28]![]()
![]()
Zapraszam do nas moj maz dzis w pracy nalepil 1000 sztJezuuuu ale bym zjedla takie pierozkiii, az mi slinka cieknie.... ale maz na diecie a dla mnie samej nie chce mi sie robicmoze w weekend go namowie zeby zgrzeszyl to zrobie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zapraszam do nas moj maz dzis w pracy nalepil 1000 sztna catering dla jakiejs firmy
![]()
![]()
To jak dziś mam 36t 5d to w niedzielę czyli za 2 dni będzie donoszona?A juz widzę, napisałam, ze rozpoczęty,jebnelam się ale wiadomo o co kaman