Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurde [emoji2] myślałam że po 21 majaWedług mojego lekarza, położnych i tego co się orientuje to tak
Ja tam po kapieli odgrzewam zapiekanke z batatowAaaaa zaraz sie wlasna slina zaksztusze hahha [emoji23] ide zrobic cos do jedzenia z ziemniakami [emoji14]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
takTo jak dziś mam 36t 5d to w niedzielę czyli za 2 dni będzie donoszona?
Czy w poniedziałek - 37t 1d?
Ja tak samoTo u mnie jeszcze tydzien i 1 dzien i moge rodzic![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
37.0 to ciaza donoszona . Czyli dziecko nie bedzie wczesniakiem w dokumentach. Co nie oznacza ze moze nie miec cech wczesniaczych .To jak dziś mam 36t 5d to w niedzielę czyli za 2 dni będzie donoszona?
Czy w poniedziałek - 37t 1d?
Nieee broń Boże nie będę nic przyspieszać czy coś. Ale poczuje się spokojniej że będzie już donoszona bo w tej ciąży mam ciągle wrażenie że urodze szybciej. Najlepiej jak wyjdzie koło terminu37.0 to ciaza donoszona . Czyli dziecko nie bedzie wczesniakiem w dokumentach. Co nie oznacza ze moze nie miec cech wczesniaczych .
Od 38 tyg - 42tyg powinno sie rodzic. Mimo iz 37 tydzien teoretycznie ciaza donoszona . Jest to pogranicze po miedzy wczesniakiem a nie i uwierzcie mi roznienie to potem bywa . Zdarza sie ze potem maluchy musza sie jeszcze dogrzewac itp.