Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Bo przeciez ja mialam cwiczyc na l4Z plyty.. chyba nigdzie nie ma w internetach. Ale cwicze tez czasem z Angelika Pioro ona ma jakies filmiki na youtube
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo przeciez ja mialam cwiczyc na l4Z plyty.. chyba nigdzie nie ma w internetach. Ale cwicze tez czasem z Angelika Pioro ona ma jakies filmiki na youtube
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Anulka przepraszamŚwinia [emoji12][emoji12][emoji12] Podam Cię do sądu za znęcanie [emoji14]
@yoohoosek [emoji6] umarłam z tym przesuwaniem szynki [emoji28][emoji28][emoji28] szkoda ze na to szybciej nie wpadłam. Ale to nic. Jeszcze przede mną jutro śniadanie [emoji6]
@CIACHO82 zazdraszczam jedzenia
![]()
Jak ja lezalam na porodowce w synkiem, to byly takie dwie dziewczyny z wielkimi brzuchami na ktg tez na porodowce i moj R mi opowiadal, ze jak wyszly z tego ktg, to stwierdzily ze trzeba isc na papieroska. Ogolnie tam na oddziale.ciagle bylo nakopcone w toaletach [emoji33] masakra. Zdrowka dla Ciebie!Lezy ze mna dziewczyna w 41 tc i przyszla chyba na wywolanie, a ona co raz na luzaku na papieroska... [emoji50] ja to w szoku ze nawet sie nie powstrzymuje zeby zapalic no
Anulka przepraszamjestem swinia z kreconym ogonkiem
![]()
karmi moge pol oddac - na laktacje w sam raz
![]()
![]()
Dobrze że się za to wzięłaś bo ja zwlekalam i w koncu malowalam jak mi wody odchodziły [emoji6]Paznokcie u stóp obcielam i zmylam stary lakier!!brawo ja
chwilę odpocznę i pomaluję chyba nawet
![]()
Ja najbardziej lubie sudocrem. Ale to tez zalezy od skory, na jedne dzieci lepiej dziala sudocrem, a na inne np. linomag. U nas przy synku sudocrem najlepiej daje rade.Anulka jestes na fit wczasach![]()
Dziewczęty wyraźcie swoje zdanie proszęco zabrac dla malej do szpitala do pupy ? Wiece, ze ja to kosmetykow niet dla niej na poczatku - tylko woda i maka ziemniaczana oczywiscie jak nic sie nie bedzie dzialo. Ale nie wiem czy mnie polozna ie przegoni z torebka maki do pupy dla malej
poza tym to bedzie swiezo urodzony bąbelek ta dupina bedzie tska delikatna... co wziac wiec ? Bepanten, krem z cynkiem czy krem bez cynku ?
![]()
![]()
Ja tez jestem ostatnio momentami mega nerwowa i sfrustrowana. Ech licze na to, ze to hormony i po porodzie szybko przejdzie.Mam dość, coraz większy dół emocjonalny, brak sił na cokolwiek, wszystko zaczyna mnie denerwować i frustrować. Płakać mi się chce.
A do tego ta nauka, jutro na egzamin, który mam pod wieczór nie wiem jak dam rady, a wieczorem człowiek najgorzej się czuje, nic nie umiem, a terminu nie chcę przekładać żeby samej nie pisać.
Najgorsze to, że czego teraz nie zaliczę to czas tylko do końca października żeby nadrobić, bo dziekanki wziąć się nie da, bo kierunek za 4 lata dopiero nabór będzie miał, bo mało chętnych teraz. A czekać 4 lata bez sensu.
A do tego jeszcze remont w domu, to teraz pasuje posprzątać, bo 3 pokoje na maxa zakurzone i prasowania dużo dla maleństwa.![]()
Zając ja biorę linomag. U starszej się sprawdził. Nie jest zbyt tłusty,nie wysusza, fajny lekki na codzień ja byłam bardzo zadowolona. Skład też ma ok. Wydajny i tani bo chyba koło 9 złZobacz załącznik 806092
Dolaczam do grona wtorkowych donoszonych [emoji12]Dokładnie, skończony 36 i rozpoczęty 37 (37+0) jest donoszona. Zatem we wtorek jesteśmy ready!
Edit: 37+0 to skończony 37 żeby nie było a rozpoczęty 38 [emoji14]
Tak czy siak we wtorek z Bellax jesteśmy donoszone![]()