Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale superDostalyśmy wypis i idziemy do domku [emoji6][emoji4][emoji1] Sądzę ze tam juz nie będę miala tyle czasu więc moge sie przez chwilę nie odzywać [emoji53] Oczywiście nadal będę trzymać kciuki [emoji110] Do zobaczenia wkrótce [emoji8]
Ps. Fajnie ze Was znalazłam [emoji9]
![]()
Ale super ! Fajnie WamDostalyśmy wypis i idziemy do domku [emoji6][emoji4][emoji1] Sądzę ze tam juz nie będę miala tyle czasu więc moge sie przez chwilę nie odzywać [emoji53] Oczywiście nadal będę trzymać kciuki [emoji110] Do zobaczenia wkrótce [emoji8]
![]()
Zazdroszczę Ci [emoji16] spokojnych i przespanych nocek życzę [emoji2] [emoji2]Dostalyśmy wypis i idziemy do domku [emoji6][emoji4][emoji1] Sądzę ze tam juz nie będę miala tyle czasu więc moge sie przez chwilę nie odzywać [emoji53] Oczywiście nadal będę trzymać kciuki [emoji110] Do zobaczenia wkrótce [emoji8]
![]()
Wszystkiego dobrego kochana :-*Dostalyśmy wypis i idziemy do domku [emoji6][emoji4][emoji1] Sądzę ze tam juz nie będę miala tyle czasu więc moge sie przez chwilę nie odzywać [emoji53] Oczywiście nadal będę trzymać kciuki [emoji110] Do zobaczenia wkrótce [emoji8]
![]()
Mi położna poleciła magnez 3 razy dziennie a on w jednej tabletce ma 535mgOk dzieki dziewczyny to bede brala 2x3 i 1x1 zeby bylo tak 300 mg
![]()
![]()