U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My też zaczynamy przeprowadzkę 28 i liczę do 1 uda nam się wyrobićDziekuje [emoji8] Do 1 czerwca najlepiej jakby sie udalo wiec dobrze że termin na 23 [emoji16] wiesz mamy silną motywacje [emoji16]
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi dzisiaj kolezanka opowiadala, ze jej tesciowa polozna zarzekala sie, ze ma laktator zeby nie kupowac. I nie kupila. I dostala. Chyba sprzed 20 lat [emoji12] z akumulatorem wielkosci miksera [emoji23] glosny jak odkurzacz [emoji23] i malo skuteczny
Moj wydaje się że jest cichy a z mocą to się zobaczy czy skuteczny będzie. Aczkolwiek pewnie jakbym go dzisiaj tak trochę dłużej potrzymala to coś by się sciągnęło juz[emoji15] naprawdę śmieszne uczucie.Mi dzisiaj kolezanka opowiadala, ze jej tesciowa polozna zarzekala sie, ze ma laktator zeby nie kupowac. I nie kupila. I dostala. Chyba sprzed 20 lat [emoji12] z akumulatorem wielkosci miksera [emoji23] glosny jak odkurzacz [emoji23] i malo skuteczny
W czerwcu musze kupic zeby juz na nawal miec.
![]()
![]()

Powiem Wam, ze w sumie ciesze sie, ze jutro nie musze isc do pracypospac pewnie nie pospie ale zdrzemne sie w dzien. Moze popiore ciuszki na 68 ? Nie mam samochodu bo zostawilam swoj na dzialce, wiec bede bardziej zmotywowana do spaceru- park zaraz obok domu...
![]()
![]()
![]()