Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Domyslilam się bo ostatnio mówiłaś ze znowu będziesz musiała jechać. Żebyś przez ten stres właśnie nie urodziła! Trzymam kciuki za ciebie malucha w brzuchu i drugiego obok[emoji110]Tzn. z małym w sensie ze starszakiem jedziemy do szpitala, nie z powodu tych skurczy. W każdym razie w razie "w" mimo, że na dziecięcym to jednak pomocy pewnie udzielą jakbym zaczęła rodzicale pewnie to te paskudne przepowiadacze. Trasa, stres na pewno nie pomagają w wyciszeniu. Jeszcze po drodze wszystkie apteki zamknięte jak na złość, a muszę nospe kupic
![]()

Trzymaj sie Kochana :* Pogadaj z Marcelkiem, niech jeszcze chwile poczeka, ze jeszcze nie dzis :* Wiem, wiem to nie takie proste... Daj znac co i jak :*

No my juz myśleliśmy ze nic z tego nie bedzie a dwie rodziny w jednym domu to chocby nie wiem jakby chcialy to sie nie dogadają w stu procentach i juz naprawde mialam dosc psychicznie a tu dzisiaj nam spadla ta wiadomość tak z nienacka ze chocbym na glowie miala stanac to w te dwa i pol tygodnia sie przeniesiemy [emoji16]
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja ostatatnio bym spała i spała mimo ze kładę sie dość wcześnie.Jakaś cisza na naszym forum coś mi się wydaje ze to cisza przed burzą...![]()