Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Domyslilam się bo ostatnio mówiłaś ze znowu będziesz musiała jechać. Żebyś przez ten stres właśnie nie urodziła! Trzymam kciuki za ciebie malucha w brzuchu i drugiego obok[emoji110]Tzn. z małym w sensie ze starszakiem jedziemy do szpitala, nie z powodu tych skurczy. W każdym razie w razie "w" mimo, że na dziecięcym to jednak pomocy pewnie udzielą jakbym zaczęła rodzicale pewnie to te paskudne przepowiadacze. Trasa, stres na pewno nie pomagają w wyciszeniu. Jeszcze po drodze wszystkie apteki zamknięte jak na złość, a muszę nospe kupic
![]()

Trzymaj sie Kochana :* Pogadaj z Marcelkiem, niech jeszcze chwile poczeka, ze jeszcze nie dzis :* Wiem, wiem to nie takie proste... Daj znac co i jak :*

No my juz myśleliśmy ze nic z tego nie bedzie a dwie rodziny w jednym domu to chocby nie wiem jakby chcialy to sie nie dogadają w stu procentach i juz naprawde mialam dosc psychicznie a tu dzisiaj nam spadla ta wiadomość tak z nienacka ze chocbym na glowie miala stanac to w te dwa i pol tygodnia sie przeniesiemy [emoji16]
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja ostatatnio bym spała i spała mimo ze kładę sie dość wcześnie.Jakaś cisza na naszym forum coś mi się wydaje ze to cisza przed burzą...![]()