reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzis mialam badanie Dopplera, wszystko z dziewczynami ok :) znowu zmienily pozycje, one jakies akrobatki beda [emoji23]

Doppler moje konczyny rowniez wyszedl ok :)

W kazdym badz razie i tak czekamy do 37 tygodnia, mam ladnie jesc, aby rosly.

Martwi mnie tylko rosnace bialko w moczu :(

A powiedz jak to jest. Jak w tym 37tc zdejmą ci ten szew i jakimś cudem poród sam się nie zacznie to od razu cie będą i tak ciąć czy może będą czekać aż akcja sama ruszy?
Bo ja nie moge zrozumieć mojego lekarza który za punkt honoru przyjął sobie żeby zrobić mi cc dopiero w skończonym 39tc pomimo złej pracy nerek i jelit, co widać w wynikach + moje nieszczęsne plecy. I położna też się dziwi bo teoretycznie mógłby już ją rozwiązać, a tak to coraz mocniej obciąża mój organzim :/

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
A powiedz jak to jest. Jak w tym 37tc zdejmą ci ten szew i jakimś cudem poród sam się nie zacznie to od razu cie będą i tak ciąć czy może będą czekać aż akcja sama ruszy?
Bo ja nie moge zrozumieć mojego lekarza który za punkt honoru przyjął sobie żeby zrobić mi cc dopiero w skończonym 39tc pomimo złej pracy nerek i jelit, co widać w wynikach + moje nieszczęsne plecy. I położna też się dziwi bo teoretycznie mógłby już ją rozwiązać, a tak to coraz mocniej obciąża mój organzim :/

w57vyx8dubspq12k.png
Zeby bylo smiesznie szew zdejmuja mi jutro. Jesli sie ruszy cos to tna, a jak nie to czekaja na przyszly tydzien.

Dziwi mnie brak komentarza lekarza na wyniki badan:
15.05 bialko 27
18.05 bialko 46 plus doszly leukocyty

Nie ma mojej lekarki i nic nie wiem :(

Według lekarzy kazdy dzien jest na wage zlota dla dziecka.

Zeby bylo smiesznie szew zdejmuja mi jutro. Jesli sie ruszy cos to tna, a jak nie to czekaja na przyszly tydzien.

Dziwi mnie brak komentarza lekarza na wyniki badan:
15.05 bialko 27
18.05 bialko 46 plus doszly leukocyty

Nie ma mojej lekarki i nic nie wiem :(

Według lekarzy kazdy dzien jest na wage zlota dla dziecka.

Ty w Matce Polce leżysz prawda? Personel pozostawia pod tym względem wiele do życzenia ale kompetencji im odmówić nie można... no i sprzęt też mają najlepszy w naszej okolicy... jesteś pod najlepszą opieką tyle tylko że faktycznie jak nie ma twojego lekarza to uzyskać jakiekolwiek informacje to cud...

w57vyx8dubspq12k.png

Ty w Matce Polce leżysz prawda? Personel pozostawia pod tym względem wiele do życzenia ale kompetencji im odmówić nie można... no i sprzęt też mają najlepszy w naszej okolicy... jesteś pod najlepszą opieką tyle tylko że faktycznie jak nie ma twojego lekarza to uzyskać jakiekolwiek informacje to cud...

w57vyx8dubspq12k.png
Nie. Jestem juz w szpitalu, gdzie pracuje moj lekarz czyli w Zgierzu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry