Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no to u mnie wczoraj w lidlu super, dzis super i dzis w makro Pani kase otworzyla i zaniosla ,,towar"Ha ha ja jeszcze nie zostałam przepuszczona,ale kobieta w lidlu miała zamknąć kasę i widząc mnie i męża ,że idziemy do innej kasy to zawołała mnie bym przyszła. A za nami przyszłą cała chmara klientów![]()
Ale tak to niestety jestem widoczna ,ale każdy tylko mnie ogląda jak eksponat a szczególnie kobiety w średnim wieku przyglądają się brzuchowi i odwracają wzrok.
A w rossmanie to ostatnio nawet facet wrył mi się w kolejkętakże ten
Ja dermatix już mam a cepan na jutro zamówiłam. Będę stosowała zamiennie bo jednak dermatix bardzo mały a drogi więc jakbym miała tyle rozstępów smarowac porządnie wysmarowac dwa razy dziś mnie to pół rubli po jednym dniu nie moje. Będę stosowała dwa razy dziennie cepan i na noc dermatix zobaczymy jak zadziałaJa porządki robię codziennie całą ciążę ,więc myślę ,że Ci nie zaszkodzą
Super. Nie wiem który specyfik zamówić . Cepan niby tańszy ale dermatix chyba skuteczniejszy. No ale znalazłam inne cudo na rozstępy ,tylko jest z retinolem i dopiero po karmieniu można używać ,więc narazie muszę czymś innym smarować.
A u nas nie wiem ile jest stopni bo niby ok 20 ale na pewno jest więcej. Wszyscy w spodenkach i mówią ,że strasznie gorąco i na pewno nie ma 20 stopni . Ale jest pięknie ogólniebez zakwitł,dałam sobie do wazonu ,kwiatów na ogrodzie już mam trochę więc jest przyjemnie. Ale coś czuję ,że idzie jakiś chłodny front z Francji ,bo tata mówił,że mają deszcze a wcześniej były upały,które są teraz u nas.
Ja wczoraj w Lidlu dopadłam dwa opakowania i się okazało że większość truskawek zepsuta była w nichNie no to u mnie wczoraj w lidlu super, dzis super i dzis w makro Pani kase otworzyla i zaniosla ,,towar"mile to
![]()
![]()
Truskawki [emoji7][emoji7]też chcę a u mnie nigdzie nie ma .. [emoji17]![]()
Makro nigdy nie zawodzi ! Jezu zjem caly kg [emoji7]
![]()
![]()
Oj smutekJa wczoraj w Lidlu dopadłam dwa opakowania i się okazało że większość truskawek zepsuta była w nich![]()