Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wirczorem to samo...scina mnie jak dzidziusia w 10 min [emoji23]No to ja zasypiam jak dziecko wieczorem a wstaję w nocy co chwilę i nie mogę znaleźć sobie pozycji do snu. A rano niby jestem wyspana a oczy jak 5zeta i muł na maksa

A no to ty masz po mnie tydzień,więc fakt byłoby dobrze wytrzymać jeszcze do końca maja. Ja brałam no spę i magnez na silniejszy skurcz,ale to i tak nie powodowało żadnego skracania itp,więc myślę iż nie musisz nic brać.
Jutro chyba pójdę do lekarza albo do niego zadzwonię. Szyjka ostatnio się skrocila i główka zaczęła schodzić do kanału rodnego dlatego lekarz zalecił odpoczynek. Nic nie robię, tylko leżę, a brzuch jak kamień. Skurczy nie czuje. Wzięłam na wszelki wypadek jedną nospe i magnez. Martwi mnie, że brzuch tak długo jest twardy i nie przechodzi mimo odpoczynku.A no to ty masz po mnie tydzień,więc fakt byłoby dobrze wytrzymać jeszcze do końca maja. Ja brałam no spę i magnez na silniejszy skurcz,ale to i tak nie powodowało żadnego skracania itp,więc myślę iż nie musisz nic brać.

To u mnie odwrotnie [emoji23] ....czyli na poród sie nie zanosi bo zaczelam ostatnio lepiej spać [emoji23]Wczoraj czytałam o objawach zbliżającego się porodu i ta bezsenność była też podana, że się organizm przygotowuje do nowego trybu życia po porodzie.
Dziś miałam swój 3 skurcz rano, się śmiałam do taty ze się zageszczaja bo między 1a 2 było 5 dni, a 3 już po 4 dniach, to teraz czekam na kolejny w piątek [emoji14]
![]()