Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może będę tego żałować, ale potwierdzam w 100 proc, powiem Ci że ja to jakoś nie mogę się doczekać tego bobaska pomarszczonego, takiego niewinnego, ja mam dwu latka ze sobą w łóżku i nigdy nie było dla mnie piękniejszych chwil niż to wspólne zasypianie, kooocham to...ale moze dlatego że piersią nie karmiłam, ale jest też ale, bardzo momentami się boję, chcę i się boję i tak w kółko i chodzę i płaczęDziewczyny,
może Was zszokuje, ale...na razie jestem tego zdania, ze wolę już urodzić i mieć te nieprzespane noce i krzyki w domu, niż robić dalej za brzuchatą niewolnicę.
Może któraś z obecnych mam mogłaby to potwierdzić? Byłoby mi łatwiej w oczekiwaniu
![]()
Ja mam skurcze codziennie, ale nie regularne i nie przybierają na sile - tzn. w szyjce nie boli bardziej.
Za to odkąd to spojenie mi siadło to non stop czuję szyjkę, takie napięcie w niej - jestem bardzo ciekawa co lekarz mi powie w pt, czy się skraca już... jak nie to ja nie rodzę [emoji12]
No i zaczynam się bać cięcia, bo jak to spojenie tak się rozluzniło to może być wskazaniem :/
Emkamat ty masz problemy ze spojeniem, jak u ciebie to wygląda?
![]()
Dziewczyny,
może Was zszokuje, ale...na razie jestem tego zdania, ze wolę już urodzić i mieć te nieprzespane noce i krzyki w domu, niż robić dalej za brzuchatą niewolnicę.
Może któraś z obecnych mam mogłaby to potwierdzić? Byłoby mi łatwiej w oczekiwaniu
![]()
Mocno nie poszło [emoji28]