reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mi tydzień temu powiedziała wagę 3200-3500 to na ile ja mam się nastawiac[emoji15] [emoji15] [emoji15] modlę się by Emilka juz tak nie tyla

No moja pewnie tez w tym tyg dobije do takiej wagi... a ile wasze dzidziuty maja w glowkach mm ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
cześć witam się z rana. Zająć ja wgl nie spałam bo mnie plecy bardzo bolą od tego leżenia na wznak ( moja wada kręgosłupa). o 23 dali mi leki nasenne a o 2.30 pobudka z bólu...tyle było z mojego spania. Artur przyjedzie do mnie dopiero jak mnie spionizują czyli za +/- 2h... i wtedy dopiero przestaną go dokarmiać. Po południu przyjdzie też pani która pokaże nam jak się obchodzić z tym naszym małym cudem -fajnie że pomyślała i zapytała o M. bo on właśnie po 11 dopiero dojedzie a mu się taka instrukcja obsługi noworodka bardziej przyda - jak chciał wziąć wczoraj Artka na ręce to poszedł po położną bo sam się bał[emoji23][emoji44]

reklama
Moja na 34t i 4d miała 300mm ,ale chyba Rozalka nie zapowiada się na klocuszka ;)

Tu znalazłam ,takie orientacyjne wymiary na ten tydzień Link do: 37 tydzień ciąży - zmiany w organizmie, proces ciąży, rozwój dziecka
Oby ! Pod koniec 37 tc 3000 g a nie na poczatku 3100 ;) ale jest nadziena. Bo chyba teraz az tak szybko nie rosna cooo ?Jest szansa, ze figure bedzie miala po mamusi nie po tatusiu ;)
Korci mnie zeby isc i zobaczyc co mam w domu w obwodzie 33 cm... zeby wiedziec co ze mnie wyjdzie... ;) ale nie wiem czy to dobry pomysl ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry