Aleksandrax
Fanka BB :)
W 36t0 335cm
Pierwszy syn 35cm i mnie nacieli
Emkamat U ciebie też było 35, nacinali?
Pierwszy syn 35cm i mnie nacieli
Emkamat U ciebie też było 35, nacinali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie rozkreci się po porodzie , ale w takiej sytuacji laktator może się przydać do rozkrecania laktacji.a mnie dziś diabeł podkusił i wypróbowałam laktator .Tak sobie pomyślałam za 4 dni mam karmić dziecko a u mnie susza w piersiach .Co ja się umordowałam żeby chociaż złożyć to ustrojstwo , po 5 min pracy urządzenia dalej susza , potrzymałam jeszcze chwilkę i pojawiła się kropelka kleistej wody .Nic więcej ze mnie nie poleciało , mam nadzieje ze moja pierś będzie jednak spełniała swoja funkcje a nie posłuży tylko w roli cumelka .![]()
Z naciskiem na każda [emoji16]Cała noc miałam skurcze, a rano co? Ustały! Z jednej strony byłam obkichana, że się rozkręci, a z drugiej taka myśl "jak urodzisz w weekend, to po wyjdziesz i spędzisz dzień dziecka w niesamowitym gronie"Zobacz załącznik 808063 [emoji23] [emoji23] tak marzę o tym! Jak chyba kazda z nas [emoji35]
Ale nie ma żadnego medycznego potwierdzenia o tych witaminach.Dzieciaczki tyją po owocach bo w owocach dużo witaminogólnie tyją po zdrowym jedzeniu dlatego zwykle tęższe kobiety,które zwykle jedzą śmieci rodzą malutkie dzieci a szczupłe kobietki rodzą w miarę duże dzieciaczki.Statystycznie biorąc.
A do tego jeszcze jeśli przyjmuje się witaminy to już w ogóle klocuszki mogą wyjść
Moja mama wcinała mandarynki na kilo z moim bratem i urodził się 4.5 kg chłopa,z nami nie jadła i rodzilismy się po 3.200 , 3.400. Ja też wsuwałam mandarynki i pomarańcze i też w miarę duży chłop
Zając może zrób sobie badanie krwi na potas ,bo inaczej bezsensu się ochodzisz po lekarzach a tak to będziesz wiedziała na czym stoisz a lekarz i tak ci pewnie badania zleci![]()