Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja też siadalam i dopóki nóg z łóżka nie spuszczałam było ok. Jak tylko nogi w dół. uszy zatkane, plamy przed oczami, duszno, blada się robiłam i ciśnienie skakało. Kazały się położyć i spróbować jak wszystko wróci do normy. No to 20 min ja znowu. I powtórka tym razem sobie myślę zjem sucharkow pare i napije się wody... nic nie dało normalnie leciałam do przodu i mnie łapali. Za 3 razem tak się wkurwi.lam że mimo protestów M. plamy przed oczami itp.ale zeszłam z łóżka. On mnie pare minut trzymał żebym nie upadła i przeszło . A tak do końca to mi przeszło jak poszłam na kibelek [emoji108]Szacun Bellax! Ja po cięciu kilka pierwszych dni myslalam, że umrę z bólu, a o zrobieniu kupy nie było mowy co najmniej przez tydzień tak się bałam [emoji33]
U mnie wtedy najpierw położne pomogły usiąść, strasznie kręciło mi się w głowie więc nie wstałam od razu tylko siedziałam z godzinę czy pół - zjadlam śniadanie i potem znowu położne przyszły i dopiero wtedy wstałam przy ich pomocy - potem już nie miałam zawrotów głowy - tylko strasznie bolało i zgięta w pół "chodziłam". Wtedy jeszcze szpital był przed remontem i był jeden kibel na drugim koncu oddziału - oj to było wyzwanie tam chodzić
![]()
Ja ci powiem ze w chwili obecnej lewatywa czy golenie to dla mnie pikuś. Na wszystko się zgodzę aby tylko mała juz wyszla.Przy 1 porodzie na szczęście przed zrobiłam dwojeczke [emoji23] nie wiem jak się robi lewatywę ale na samo to słowo zaciska mi się tylek [emoji1]
![]()
![]()

Asia jak będziesz miała skurcz to kucaj sobie przy łóżku albo opieraj się lokciami o łóżko na stojąco z wypietą pupą. Mozesz tez w tej pozycji robić takie jakby przysiady. Powodzenia [emoji8]Dostałam jakieś czopki.. Cztery musiałam wsadzić... Buuu... Zaczyna mnie coś bardziej brzuch boleć. Ale sobie spaceruje wokół łóżka![]()
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojdaj znac co z mala :*
Mowie do meza, ze doceniam przespana noc a on na to, ze dopiero zaczniemy doceniac
Edit : Dzis moge gory przenosic!
Ma corka cos malo aktywna od dwoch dni. Lekarz powiedzial wczoraj, ze ma juz bardzo bardzo ciasno... moze szybcien wyjdzietutaj tyle przestrzeni
a Wasze maluchy ? Kreca sie duzo ?
![]()
![]()