sunnyday
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy ktoras z Was przy twardnieniu brzucha lapie taki hmmm nie skurcz ale bol na gorze brzucha ? Ja tak mam od wczoraj i nie wiem czy to dziecko czy co.
![]()
![]()
Tak ją mam tak bardzo często
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, czy ktoras z Was przy twardnieniu brzucha lapie taki hmmm nie skurcz ale bol na gorze brzucha ? Ja tak mam od wczoraj i nie wiem czy to dziecko czy co.
![]()
![]()
w Radomsku rodzilamdla mnie wyznacznikiem bylo gdzie blisko
))
Naszla mnie teraz taka głupota a jak nie będę umiała na poczatku pokochać małej [emoji33] mam chłopaków zawsze ta miłość jakoś dojrzewała...w ciąży z młodszym bardzo chciałam być teraz jakoś tak szybko poszło, szybko zleciało czuję że wcale nie znam mojej malutkiej...no i miałam chłopaków [emoji58] ludzie oby było cudownie
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym chciała jutro urodzić[emoji6]Cos mi sie wydaje ze ten tydzień bedzie dość intensywny i owocny![]()
Ja po 1 czerwca - moze byc 1, 2...Ja bym chciała jutro urodzić[emoji6]
![]()
![]()
Często ktg samo " wyje" jeśli coś jest nie tak.
Dokładnie tak słyszałam, że po CC więcej dzieci ma infekcje przez tą wodę w płucach.
![]()
Jutro zaczynam 40tydz!! Aaaaa [emoji44][emoji44][emoji44]Ja po 1 czerwca - moze byc 1, 2...do 14ego moglabym sie wyrobic
![]()
![]()

Jutro zaczynam 40tydz!! Aaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja po 1 czerwca - moze byc 1, 2...do 14ego moglabym sie wyrobic
![]()
![]()