Rybcia2309
Fanka BB :)
Mi siostra przewidziała że 3 czerwca ciekawe ostatnio trafiła w punkt [emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja się boję tego że zacznie się a bedę sama w domu i zanim mąż wróci...wiem ze poród to nie takie hop siup ,zwlaszcza 1 ale jednak to siedzi mi w głowie
![]()
SuperNo to melduję.
38t3d
Ja +12 kg
Zosia 2900g
Szyjka 1,5cm
Rozwarcie na 2 palce czyli 4cm.
Do 9.06 raczej nie wytrzymam. No i ponoć poród przy regularnych skurczach ma potrwać 1-2 h maks.
Ja się cieszę[emoji1]
Dacie rade. Do mojego zadzwoniłam o 11 że nie będę rodzić bo skurcze się nie piszą no to ten spoko, to zostaje sobie w pracy. A o 12.10 dziwnie do niego że o 13 mam cc[emoji23] . Do mnie ma 150 km, a jeszcze musiał czekać aż go ktoś na służbie zastąpi. I zdążył! Jak wjechałam na pooperacyjną to już na mnie czekałJa tez sie o to martwie. Bo maz z pracy zeby do mnie dojechac jak cos ma 150km, na szczescie autostrada wiec jakos 1,5h mu to zajemie. Chyba ze gdzie korki go zlapia. Ale to musialabym miec pecha. Bo teraz wzial wiecej pracy do domu i do firmy jezdzi 3 razy w tyg. Wiec mam nadzieje ze zaczne rodzic albo wieczorem/w nocy, albo w dzien kiedy jest w domu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom