Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jesteście niesamowici, że nie chcieliście wiedzieć kim jest Wasze małe Szczęściedziękuję wam dziewczynkiJak myślicie czy mój M doczeka się swojej wymarzonej dziewczynki
?Mi nadal wszystko jedno byle zdrowe
Ale jak bym już miała wybierać to dziewczynka a to ze względu własnie na męża bo on nic tylko ma być dziewczynka
![]()
To tak jak mój, ale w tej rodzinie to spalona pozycja na chłopaka, bo... na ósemkę prawnucząt jest tylko jeden wnuk [emoji16]Mój też celował w chłopaka, myślę że to takie męskie ego. Strzelił drugą córkę [emoji16] a ja tylko mówię, co wsadzileś to wyciągniesz [emoji1]
![]()
Kochana jedź, odezwij się do nas koniecznie [emoji1307]Może kolejny człowiek w drodze? [emoji6]Boszz dziewczyny przeczyscilo mnie juz drugi raz czy leze czy stoje brzuch boli twardy jak skala i dalej plamie jak nic nie pusci to po poludniu pojade na ip
![]()
A jak dziewczyny u was z puchnieciem palców i stóp,próbowalam juz chyba na wszystkie sposoby sciagnąc obrączkę i pierscionek zareczynowy i nic nie pomaga
![]()

Jestem po wizycie. Nie urodze nigdy. Wszystko twarde i zamknięte. Prawie tydzień kaszlu nic nie wspomoglkłucie w szyjce to tylko kłucie, ktore nic nie robi.
Na poprawę humoru wydalam majątek w rossmanie tylko na SIEBIE![]()

Ja juz chce miec to moje malenstwo na rekachale pomyślcie dziewczyny jakie z nas szczęsciary,ze pod sercem nosimy nasze maleństwa <3
siostra mojego meża ,stara sie o dziecko juz od 4 lat ,bezskutecznie
![]()
A ja leżę pod ktg i od kiedy się położyłam to mam mniejsze skurcze.![]()