Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mlodamama czasem nie ma wyjścia i już. Laktatorem ciężko strasznie, wiem. Mimo tego że karmilam prawie 2 lata, mój rekord laktatorem to 40ml z obu piersi.
Apka mi pokazuje 9 dni do porodu i boję się teraz na odwrót, że zacznę już rodzic a tu syn goraczkuje i ma jakąś wysypke, takze dziś wizyta u pediatry a na wieczór mam zamówione jeszcze pranie kanapy :/
Powodzenia dla tych co już mogą i chcą, niech się szybko rozkręca
![]()

No dzieci zawsze wiedzą kiedy się rozchorować. Powodzenia z badaniami, życzę wyników po waszej myśli.
moja siostra 3 dni przed moim wyjściem ze szpiatala złapała jelitówka. - Ale taką że "schudła" 6kg i i tak musiałam wkońcu pojechać na IP na kroplówke. 3 dni nic nie jadła tylko piła a leciała z niej woda non stop- wkońcu zakładała moje wkładki Bella bo nie dało rady dobiegać do kibla [emoji33] tym bardziej jak ledwo stała na nogach. Ja byłam przerażona że mi Arturka załatwi ale pediatra powiedział że noworodki nie mogą mieć jelitówka [emoji1]uff
moja siostra 3 dni przed moim wyjściem ze szpiatala złapała jelitówka. - Ale taką że "schudła" 6kg i i tak musiałam wkońcu pojechać na IP na kroplówke. 3 dni nic nie jadła tylko piła a leciała z niej woda non stop- wkońcu zakładała moje wkładki Bella bo nie dało rady dobiegać do kibla [emoji33] tym bardziej jak ledwo stała na nogach. Ja byłam przerażona że mi Arturka załatwi ale pediatra powiedział że noworodki nie mogą mieć jelitówka [emoji1]uff

Kurcze ja wiem że w ciąży mózg opada do macicy robiłam dziś ostatnie badania u miałam TSH zrobić i zeżarłam EUTHYROX i jutro drugi raz muszę jechać wrrrrrr. Jutro ostatnia wizyta