Kawoszka81
Fanka BB :)
Na kiedy masz termin. ?Dziewczyny chyba zaczynam się stresować [emoji33] już mnie pogoniło 3 razy jak ja dociągnę do jutra do 14 jeszcze mąż na noc do pracy poszedł i ja sama ze starszakiem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na kiedy masz termin. ?Dziewczyny chyba zaczynam się stresować [emoji33] już mnie pogoniło 3 razy jak ja dociągnę do jutra do 14 jeszcze mąż na noc do pracy poszedł i ja sama ze starszakiem
Doceniam ich osiągnięcia sportowe. Nie dziwię się, że korzystają ze swoich 5 minut w mediach. Jednak nie darzę tej pary sympatią, nie przemawiają do mnie. Może dlatego, że mój były jest baaardzo podobny do Roberta i przez to mam jakiś uraz....Ja to w ostateczności chodzę do tego szpitala. Widziałyście że w reklamach ciągle wyświetla się ten wózek co Lewandowscy kupili ten w papugi. Już przesadzają z tą jej ciążą.![]()
Ja to TVP seriale oglądam. Mam nc+ sprawdzałam ale nic nie ma. Ja TVN turbo oglądam albo tvn style. Mam tvn Player w telewizorze z wi fi kryminalnych już obejżałam lekarzy. Teraz ranczo męczę.Dziewczyny znacie jakiś fajny film ?coś bym obejrzała fajnego i szukam już godzinę [emoji23][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
"Uciekaj" thrillerDziewczyny znacie jakiś fajny film ?coś bym obejrzała fajnego i szukam już godzinę [emoji23][emoji23]
Doceniam ich osiągnięcia sportowe. Nie dziwię się, że korzystają ze swoich 5 minut w mediach. Jednak nie darzę tej pary sympatią, nie przemawiają do mnie. Może dlatego, że mój były jest baaardzo podobny do Roberta i przez to mam jakiś uraz....
Miłego seansuPaulettx widzialam uciekaj[emoji16] dlaczego on sobie zobaczę w takim razie [emoji205][emoji23] najlepsze jest to ze przeczytałam post "plastikowa para " i myślałam ze to film hahhahaha ale już wiem o co chodzi [emoji23]