Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i po usg. Wszystko w porzadku. Mala przystopowala z waga wiec wagowo i wielkosciowo bedzie podobna jak pierworodny. Jednak tym razem usg robil inny lekarz bo ten poprzedni bedie dopiero 30.06 a jest tylko raz w miesiacu. Wiec to tez moze miec wplyw.
![]()
![]()
Mi od 2 trymestru twardniał gdy tylko zaczęłam chodzić. Teraz już muszę długo chodzic,żeby twardniał ale to normalneDziewczyny czy wam tez brzuch twardnieje jak dużo chodzicie ??
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi od 2 trymestru twardniał gdy tylko zaczęłam chodzić. Teraz już muszę długo chodzic,żeby twardniał ale to normalne[/QUOTE
Pewnie, że tak!
Szukam i nie mogę znaleźć czy jo pisała co u nich? U mnie laktacja całkiem niezła kapturki też ok mam takie mega cienki MAM kibicujcie około 21 ważenie oby moja niunia przybrała choć odrobinkę
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
PrivSzukam i nie mogę znaleźć czy jo pisała co u nich? U mnie laktacja całkiem niezła kapturki też ok mam takie mega cienki MAM kibicujcie około 21 ważenie oby moja niunia przybrała choć odrobinkę
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już się doczekać nie umiem 13czerwca kiedy nasza córeczka przyjdzie na świat