reklama
Martusia1991
Fanka BB :)
Ja robiłam test w 22 dc a mam ... a raczej miałam 28 dniowe ;-) wyszły mi piękne kreseczki... na forum u staraczek jak pokazałam zdjęcie to powiedziały że bliźniaki będą jak tak szybko wyszły dwie piękne kreski :-)Ciekawe czy tym razem się udało, 1 kreska na teście jest bardzo rozczarowująca. W którym dniu cyklu robiłyście teścik?
Martusia1991
Fanka BB :)
A któraś z was męczą już wymioty ?? Bo ja nie mam siły już . Rano pierwsze co to przytulnie z WC :-( pije przed wstaniem wodę, próbowałam migdały, krakersy i herbatę z imbirem ... nic nie pomaga
milka1234
Zaangażowana w BB
ANIA u mie test wyszedł pozytywny 31dc ledwo widoczna kreska, a do zapłodnienia doszło prawdopodobnie dopiero 21dc.
ANIKA dopiero na 27 października mam umówioną wizytę, ale chyba za tydzień pójdę prywatnie bo pewnie nie wytrzymam.
KASIA ja nic takiego nie odczuwam. Gratuluję CI BARDZO, że zgubiłaś tyle kilogramów. Ja też mam nadwagę i wiem, że to musiało być bardzo trudne.
Mąż dzisiaj powiedziaj matce o ciąży, aż jestem w szoku.
ANIKA dopiero na 27 października mam umówioną wizytę, ale chyba za tydzień pójdę prywatnie bo pewnie nie wytrzymam.
KASIA ja nic takiego nie odczuwam. Gratuluję CI BARDZO, że zgubiłaś tyle kilogramów. Ja też mam nadwagę i wiem, że to musiało być bardzo trudne.
Mąż dzisiaj powiedziaj matce o ciąży, aż jestem w szoku.

reklama