Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam ostatnią @ 27.08 ale przesuneli mi termin na 09.06. Miałam długie cykle i dzidzia jest 5 dni młodszaWitaj Osza napisz przede wszystkim kiedy miałaś ostatnią miesiączkę. Jeśli 28 sierpnia to w piątek faktycznie miałaś 8 tydzien i 5 dzień i wtedy termin wychodzi na 4 czerwca mam tak samo
![]()
Paskudna sprawa mój mały też przechodził kiedyś na szczęście antybiotyk szybko działaHej dziewczyny.
Witam nowe mamusie. Wybaczcie usiądę dzisiaj zaktualizować tabelkę, nie mialam wcześniej głowy. Moja mała ma chyba zapalenie ucha bo od wczoraj płacze i gorączka. Za chwilę do lekarza ech....uroki jesieni
![]()
Moim zdaniem jeśli chodziłaś wcześniej a ciąża przebiega dobrze to nie ma przeciwwskazań.Cześć dziewczyny [emoji4] napiszcie jak to jest z chodzeniem w butach na szpilce/obcasie w ciąży. Można czy nie można? Już słyszałam milion wersji.... Chodzi mi oczywiście o początkowa ciąże gdzie jeszcze nie widać brzuszka [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
też tak uważam. Chociaż jak założyłam wczoraj szpilki w których miałam iść za tydzień na imprezę, to mnie brzuszek ciągnął i idę w baletkach ;(Moim zdaniem jeśli chodziłaś wcześniej a ciąża przebiega dobrze to nie ma przeciwwskazań.
Jeśli odczuwasz dyskomfort to jasne, nie ma co ryzykowaćteż tak uważam. Chociaż jak założyłam wczoraj szpilki w których miałam iść za tydzień na imprezę, to mnie brzuszek ciągnął i idę w baletkach ;(
![]()