Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szpital prywatny ale z NFZ.. porody sa darmowe i pobyt tez..chyba sie doplaca za znieczulenia itp jak wszedzie ale tak to ja mormalnie tam w ciazy leze jak kazda pacjentka...aaa i jedzonko z restauracji a nie kuchenne syfy..to jest inny swiat..miedzy normalnym szpitalem w ktorym rodzilam pierwsza coreczke - stoi 200m obok tegoAle to na nfz?

Wg mnie 17 wrześniaSuelen a jak Ty odczuwalas wczoraj te skurcze?
Kasiu beta faktycznie mało przyrosła, ale ściskam mocno kciuki za Twojego dzidziusia oby byl mocny i silny i w czwartek pokazalo sie pieknie bijace serduszko. A kiedy wg Ciebie byla owu, ktorego wrzesnia?
Szpital prywatny ale z NFZ.. porody sa darmowe i pobyt tez..chyba sie doplaca za znieczulenia itp jak wszedzie ale tak to ja mormalnie tam w ciazy leze jak kazda pacjentka...aaa i jedzonko z restauracji a nie kuchenne syfy..to jest inny swiat..miedzy normalnym szpitalem w ktorym rodzilam pierwsza coreczke - stoi 200m obok tego
![]()
Zazdroszcze takiego szpitalaSzpital prywatny ale z NFZ.. porody sa darmowe i pobyt tez..chyba sie doplaca za znieczulenia itp jak wszedzie ale tak to ja mormalnie tam w ciazy leze jak kazda pacjentka...aaa i jedzonko z restauracji a nie kuchenne syfy..to jest inny swiat..miedzy normalnym szpitalem w ktorym rodzilam pierwsza coreczke - stoi 200m obok tego
![]()
No to zazdroszczę! Nasze dzieci może będą miały ogólny dostęp do leczenia w takich warunkach.Szpital prywatny ale z NFZ.. porody sa darmowe i pobyt tez..chyba sie doplaca za znieczulenia itp jak wszedzie ale tak to ja mormalnie tam w ciazy leze jak kazda pacjentka...aaa i jedzonko z restauracji a nie kuchenne syfy..to jest inny swiat..miedzy normalnym szpitalem w ktorym rodzilam pierwsza coreczke - stoi 200m obok tego
![]()