reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Emkaa dzięki,coś mi się wydaje że będę miała problemy. Choć mam bardzo obciążony wywiad ginekologiczny. Trzy poronienia, zabiegi, operacje, strata córki, leczenie immunologicznego, plamienia i podkrwawialam w czasie ciąży.
Znam bardzo dużo dziewczyn , które nie miały żadnych kontroli. U nas w mieście 2 lata temu był taki bum na kontrole. Nie wiem od czego to zależy.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Emkaa wzięli się za zwolnienia, bo dużo ludzi oszukuje. Nagłosnili to ostatnio bardzo i mówili że się biorą za zwolnienia.

Z tego co sie orientuje to ZUS ciazowych zwolnien nie kontroluje. Tam jest zaznaczone, ze w domu lezec nie musisz tam sie daje 1 czy 2.. jak jest kadrowa wie o co chodzi.

Camel dawno nie pisałaś co u Was?

svchs65gg8talrm7.png
Zyje zyje...czytam Was czasem..ale zygam 24h i nie daje rady brac udzialu w dyskusji...czuje sie fatalnie.... Biore leki...ale slabo daja rade....ogolnie do dupy....
Najgorsze ze nie moge nic pic....nic mi nie wchodzi...nie mam pojecia jak sie nawodnic...bo w rezultaci wych max szklanka dxiennie plynu. Czuje ze znow jestem odwodniona..

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

Ostatnia edycja:
Zyje zyje...czytam Was czasem..ale zygam 24h i nie daje rady brac udzialu w dyskusji...czuje sie fatalnie.... Biore leki...ale slabo daja rade....ogolnie do dupy....
Najgorsze ze nie moge nic pic....nic mi nie wchodzi...nie mam pojecia jak sie nawodnic...bo w rezultaci wych max szklanka dxiennie plynu. Czuje ze znow jestem odwodniona..

f2w3yx8dy6p2kxcf.png
Może zadzwoń do swojego lekarza?
Suelen a Ty jak się czujesz?

f2w3yx8dy6p2kxcf.png
O rany... Ale się wymeczysz....wspolczuje... Oby niedługo sie to skonczylo...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry