Anula1988
Fanka BB :)
A to przepraszam [emoji23] widocznie ktoś ma bardzo podobne łóżeczko i było podobne ujęcie,bo mi się zapamiętalo [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Nic się nie stało
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to przepraszam [emoji23] widocznie ktoś ma bardzo podobne łóżeczko i było podobne ujęcie,bo mi się zapamiętalo [emoji4]
Zdjęcia i filmy tylko. Ja lubię bo jest bardziej globalny a nie oparty na znajomych. Obserwujesz to co Ci się podoba a nie dlatego że kogoś znasz.Nic się nie stałoa fajny w ogole ten instagram? To coś podobnego do FB?
Ja to jestem fanką [emoji23][emoji23] dodajesz sobie zdjęcia, opisujesz, oznaczasz. Fajna pamiątka[emoji4]. Oglądasz znajomych i nieznajomych. Ja tez dużo korzystam z przepisów.Nic się nie stałoa fajny w ogole ten instagram? To coś podobnego do FB?
O dokładnie to opisalas. Dlatego korzystam [emoji14]Zdjęcia i filmy tylko. Ja lubię bo jest bardziej globalny a nie oparty na znajomych. Obserwujesz to co Ci się podoba a nie dlatego że kogoś znasz.
![]()
w grudniu bedzie mial 2 i pol rokuBecia w jakim wieku masz synka?
Ja sobie meza zostawiam w domu jutro i wlasnie jade z nim na badania bo wiem, ze bedzie mnie szarpalo jak kota [emoji53]Dziewczyny może mi coś poradźcie.
Musze wybrać się na te wszystkie badania niezbędne do założenia karty ciąży. Na większość trzeba być na czczo.
Funkcjonuje normalnie tylko jeśli śniadanie zjem jeszcze na leżąco w łóżku i wyjdę dopiero po 15 minutach. W innym wypadku maraton do łazienki natychmiastowy i dzień wyjęty z życia.
Jak to załatwić. Nie wiem jak dojadę. A mam te 12 km tam [emoji46][emoji32]

U mnie nie przejdzie, bo nie dostanie wolnego. Buu [emoji46]