Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez tam mam ze na nic niemam ochoty. Po wszystkim mnie mdli i mi niedobrze.moj mąż sie śmiał bo dostalam ciasto od sąsiadki i aż nie baturalne, ale ani kawalka nie zjadlam haha a kiedys to w sekunde by go nie było.Dziewczyny jak jestem jeszcze w temacie rad.
Przed ciążą byłam fanką słodyczy teraz nic nie tkne. Na początku miałam smaki na śledzie i wszystko co kwaśne a teraz musze zmuszać się do jedzenia. Nie mam potrzeby i nic mi nie smakuje. Czy któraś z Was też tak ma ? [emoji26][emoji47]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
A można zrobić tak żeby nikt nie mógł tego oglądać? Wiesz żeby mieć taki pamiętnik, wiadomo w internecie nie zginie.Ja to jestem fanką [emoji23][emoji23] dodajesz sobie zdjęcia, opisujesz, oznaczasz. Fajna pamiątka[emoji4]. Oglądasz znajomych i nieznajomych. Ja tez dużo korzystam z przepisów.
Łoo, no coś Ty. Ja jestem ciągle głodna.Dziewczyny jak jestem jeszcze w temacie rad.
Przed ciążą byłam fanką słodyczy teraz nic nie tkne. Na początku miałam smaki na śledzie i wszystko co kwaśne a teraz musze zmuszać się do jedzenia. Nie mam potrzeby i nic mi nie smakuje. Czy któraś z Was też tak ma ? [emoji26][emoji47]
Możesz zrobić konto prywatne i wgl nie przyjmować obserwujących.A można zrobić tak żeby nikt nie mógł tego oglądać? Wiesz żeby mieć taki pamiętnik, wiadomo w internecie nie zginie.
Zielinka ja też jeżdżę z mężem ale on pracuje na dwie zmiany. Na twoim miejscu zjadlabym suchara i wzięła że sobą śniadanie.
Dziewczyny jak jestem jeszcze w temacie rad.